Kursuskalender

Gratis kurser for medlemmer af ALEU

Ved du, at AL Efteruddannelse er en helt unik mulighed for dig og dine medarbejdere? Dig og dine kollegaer? Eller dig og din leder?
Med kurserne hos AL Efteruddannelse får I nemlig mulighed for at deltage på det samme kursus på de samme præmisser. Det giver dobbelt op på ny viden, som kan bringes i spil hjemme i virksomheden – til gavn og glæde for både virksomhed, medarbejdere og kunder.
For at sikre, at kurserne kommer begge parter til gode, har vi et krav om, at minimum 40 pct. af deltagerne på et kursus skal være medarbejdere, hvis ikke det skal aflyses. Derfor er det vigtigt, at du opfordrer dine medarbejdere til at deltage, eller at du gør din leder opmærksom på et interessant kursus.

COVID-19
Alle kursister skal ved fremmøde kunne fremvise et negativt testsvar, der er maksimalt 72 timer gammelt. Denne test skal kursisten selv sørge for på ét af de offentlige testcentre. 
Husk derfor at medbringe et negativt testsvar også fra kviktests, da vores undervisere skal kontrollere disse og alle skal kunne føle sig sikre når de deltager på et af AL Efteruddannelse gratis kurser.